Onnekseen SDP ei ole nyt hallituksessa

Jos demarit olisivat nyt  hallituksessa, niin eräät puolueet saattaisivat nostaa esille sekä puolueen uuden puheenjohtajan että sihteerin vuosikymmenien takaiset toljailut. Ainakin yhdellä nykyhallituspuolueella on siitä kokemusta. Herätän kysymyksen, että eikö sadistinen persoonallissuushäiriö ole yhtä ”paha juttu”  kuin rasismi, vaikka se kohdistuisikin lemmikkieläimeen?

Alla suora lainaus tämän aamun Keskisuomalaisen sivulta:

”Saksalaislehti Bild nosti sunnuntaina julkaistussa jutussa esiin viikonlopun puoluekokouksessa Jyväskylässä valittujen SDP:n puheenjohtajan Antti Lindtmanin ja puoluesihteeri Mikkel Näkkäläjärven menneisyyden.

Otsikossa puhutaan ”Hitler-tervehdys-bileistä” ja ”kissanmurhasta” sekä poliitikkojen ”huonosta menneisyydestä”.

Näkkäläjärvi on saanut tuomion eläinsuojelurikoksesta, vahingonteosta ja kotirauhan rikkomisesta vuonna 2006. Lisäksi poliitikko sai vuonna 2011 tuomion törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Bildin jutun mukaan Näkkäläjärvi vakuutti puoluetovereilleen puoluekokouksessa pitämässään puheessaan olevansa erilainen ihminen tänä päivänä.”

Anteeksipyynnöillä ei erään viiden (5) prosentin kannatuksen omaavan puolueen mielestä ole mitään merkitystä.  

Kauko Tuupainen
Perussuomalaiset Jyväskylä

Ex. reviisori ja kansanedustaja, talousneuvos. Lisätietoja saat, jos persoonani kiinnostaa Googlen WikipediA:sta ja verkkosivultani: www.tuupainen.net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu