Äiti Aurinkoinen

Tänään tulleessa Suomen Kuvalehdessä (41/2019) on otsikolla Wau! juttu Tampereen korkeakoulujen yhdistymisestä. Se innosti minut seuraavaan.

Joku Tampereen yliopiston hallintohenkilö kehui jokin aika sitten yliopiston rehtoria äiti aurinkoiseksi. Rehtori oli hyvillään ja otettu.

Ilmeisesti kumpikaan yllä mainituista henkilöistä ei tunne ”Isä Aurinkoista”. Jos he tuntisivat, he – ehkä? – eivät äidistäkään olisi puhuneet eivätkä otetuksi tulleet.

Sivistymättömyys rehottaa, taitaa myös tehdä päteväksi tai ainakin sopivaksi. Sääliksi käy tuo yliopisto. Ja feminismiä tulee ikävä.

Kapitalismi on saanut yliopiston aika suoraan komentoonsa ja saa mitä tilaa.

kaukotuovinen

Eläkeläisukko, vaari, joka kaipaa Kallaveden saareen. Poliittista menneisyyttä on, tulevaisuutta ei, mutta äijä roikkuu edelleen kuonavahvuudessa. Kaksi mainosta kirjasistani: <a href="https://drive.google.com/file/d/17i7p89zo2H4q_SIBqOZEzJt_s526rMiR/view" title="https://drive.google.com/file/d/17i7p89zo2H4q_SIBqOZEzJt_s526rMiR/view">https://drive.google.com/file/d/17i7p89zo2H4q_SIBq...</a> <a href="https://drive.google.com/file/d/1vUlFy_cBdOnKF0twqVhcjYoqEi33A4x-/view?usp=sharing" title="https://drive.google.com/file/d/1vUlFy_cBdOnKF0twqVhcjYoqEi33A4x-/view?usp=sharing">https://drive.google.com/file/d/1vUlFy_cBdOnKF0twq...</a>

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu