Andersson paksuna – perussuomalaiset vastustavat sitäkin

Kun ministeri, kansanedustaja ja puolueen puheenjohtaja Li Andersson (vas) julkisti raskautensa, niin monet puolueiden puheenjohtajat onnittelivat julkisesti kuten hyviin tapoihin kuuluu. Yleensäkin ihmiset näyttävät ymmärtävän politiikan ja yksityiselämän eron, kaikilta se ei kuitenkaan onnistu.

Perussuomalaisten käyttäytyminen sosiaalisessa mediassa on ollut suorastaan ällistyttävää. Heidän jos kenenkään luulisi kannustavan siihen, että maahan syntyisi valkoihoisia lapsia jatkamaan kantasuomalaisten sukua joka todennäköisesti perisi myös luterilaisen uskonnon. Näyttää kuitenkin siltä, että synnyttäjällä on väliä.

Politiikassa ihmiset ovat välillä kovankin arvostelun kohteena. Nyt mollataan jo syntymätöntä lastakin, mikä on todella ala-arvoista. Tämänkin alustan kommenteissa on arveluttavia tekstejä, joskin ne on puettu siistimpään muotoon kuin esimerkiksi monet twitterin kommentit. Perusajatus on kuitenkin sama.

Vaalivauvastakin on rivien välissä vihjailtu, kun on viitattu PR-arvoon. Suomessa on niin usein vaaleja, että milloin poliitikko voisi hankkia lapsen niin että joku ei vääntäisi syntyvää lasta vaalivauvaksi? Ja miksi kaikkien kansanedustajien vauvat eivät ole vaalivauvoja? Riippuuko sekin puoluekannasta?

Mielenkiinnolla odotan lähinnä iltapäivälehtien reagointia. Siellä on ollut tapana löytää aina jotain paheksuttavaa vasemmistolaisten, vihreiden, keskustan ja viimeksi myös Liike Nyt edustajan toimista. Sopii hyvin kokoomusta ja perussuomalaisia hyysäävien mediatalojen toimintaan.

Enpä ihmettelisi, jos kohta saamme lukea lööpeistä kuinka hyvätuloinen Andersson on käyttänyt julkisesti rahoitettuja terveyspalveluita. Jonkinlainen laskelmakin olisi, ja setäarkadiat ja tätimarmattajat kiihottaisivat kolumneillaan netin politiikan trollit pyhään euforian tilaan täyttämään somen roskakirjoituksillaan. Siitä on tullut maan tapa.

 

 

 

 

kaunaherra

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani. *Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen* mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu