Antti Lindtman ilmoittautui sdp:n pj-kisaan

Aina valpas media teki otantatutkimuksen kysymällä suomalaisilta puoluekannasta riippumatta, että kenestä pitäisi tulla seuraava demareiden puheenjohtaja. Enemmistö ”kansasta” vastasi Lindtman.

Tähän asti kaikki hyvin, Lindtman ilmoitti olevansa käytettävissä puheenjohtajan tehtävään. Nyt sitten kaikki joukolla kehumaan häntä, ja jatkamaan kehuja vielä mahdollisen valinnan jälkeenkin. Sentään kansan valinta, eikä ihminen tittelistä huonone, eihän?

Nyt kun pää on auki, voidaan odotella seuraavia ehdokkaita. Luulisi heitä ilmaantuvan, koska vanhassa demokratiapuolueessa olisi kovin omituista jos vetohevonen valittaisiin yhtä nimeä hymisten. Luulisi nuoremmasta polvesta löytyvän joku muukin joka haluaa mitata kannatuksensa.

Vaalikonevastausten perusteella Lindtman sijoittuu puoluekartalla jonkin verran oikeammalle kuin edeltäjänsä, jopa lähelle keskustaa. Se ei ole demareissa ennenkuulumatonta, ajatellaan nyt vaikka Paavo Lipposta jonka voi sanoa olleen joissakin asioissa vielä enemmän oikeistoon kallellaan.

Silloin kun demarit itselleen uutta johtajaa valitsevat, on tiedossa onko puolue hallitus- vai oppositiopuolue. Sillä saattaa olla merkitystä valintaan, tai sitten ei. Perinteisesti puolue on tehnyt valintoja pidemmällä tähtäimellä, mutta aika näytää miten nyt käy.

 

https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/antti-lindtmanilta-ilmoitus-pyrkii-sanna-marinin-seuraajaksi/ar-AA19WLkw

kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu