Donald Trump – iloinen veronmaksaja

Yhdysvaltain presidentin verotietoja on kaivettu esiin. Kahdelta vuodelta häneltä on löydetty 750 euroa maksettua liittovaltion tuloveroa. On se hurjaa. Ei ole ihme, että Trump on ajanut alennuksia veroihin. Suomalaisen pieneläkeläisen verotus olisi varmaan Trumpille kauhistus.

Oikeasti näyttää siltä, että Mr Presidentti on onnistunut hyvin välttelemään verojen maksamista. Menestyvän liikemiehen mielikuvaan näyttää selvityksen perusteella tulevan säröjä, mutta siinä ei ole mitään erikoista. Rapatessa roiskuu.

Olisiko sittenkin niin, että liiketoiminnan kymmenien miljoonien tappiot ovat Trumpin ymmärryksen mukaan veronmaksua? Kukapa tietää. Trumpilta tulee varmaan vastaisku, kunhan hän saa kaikkien lähisukulaisten maksamat verot laskettua yhteen ja julkistaa maksetut verot ominaan.

 

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/c2ed7f88-a174-4583-8fee-c53d21e09b4f?ref=ampparit:a27f

kaunaherra

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani. *Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen* mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu