Eduskunnan turhimman ukon väärä valintaprosessi

Perussuomalaisten kansanedustaja Kristian ”Sheikki” Laakso on täysin omavaltaisesti valinnut eduskunnan turhimmaksi ukoksi edustajatoverinsa Ano Turtiaisen. Valinta ei ole missään mielessä pätevä, koska siinä on koko muu eduskunta törkeällä tavalla sivuutettu. Turtiaisella on tietysti oikeus valittaa päätöksestä.

Laakson olisi ollut syytä nimetä Turtiainen ryhmänsä turhimmaksi ukoksi, jolloin yksihenkisessä ryhmässä valinta olisi Laakson henkilökohtaisena näkemyksenä osunut paikalleen. Oppimista on vielä Laaksollakin kansanedustajan tehtävistä, se on pakko todeta. Ei pitäisi tehdä merkittäviä päätöksiä toisten puolesta.

On aivan eri asia, että onko perussuomalaisten ja osin muunkin eduskunnan hömpähtävää mainetta enää syytä lisätä tällaisilla ulostuloilla. Vaikka Teuvo Hakkarainen äänestettiin EU-parlamenttiin/Hondurasiin, löytyi jäljelle jääneestä joukosta paikkaajia nopeasti.

Nähtäväksi jää, että tekeekö edustaja Turtiainen eduskunnan puhemiehistölle kantelun osakseen tulleesta asiattomasta kohtelusta. Joko nyrkillä tehostaen tai muuten. Edustaja Laaksollakin lienee syytä seurata Turtiaisen liikkeitä tavanomaista tarkemmin ulostulonsa jälkeen. Hanskat käsiin ja nuorattuun neliöön pojat, mars mars!

 

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cb12f3e9-94e0-40de-8540-2f3267b51658

kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani. *Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen* mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu