Elinkeinoelämä keventää miljoonasalkkujaan

Talous on lähtenyt Sanna Marinin hallituksen aikana kovaan nousuun. Nousu on niin rajua, että elinkeinoelämä on joutunut vaikeuksiin rahavirtojen tunkiessa sisään ja katsonut parhaaksi perustaa erityisen yhdistyksen, joka mahdollistaa rahan jakamisen hallituksen kaatamiseen tähtääville puolueille ja poliitikoille ahdistuksen helpottamiseksi.

Pro Markkinataloudelle on asetettu 1,5 miljoonan euron tavoite, minkä kerääminen ei näinä talouden hyvinvoinnin aikoina ole konsti eikä mikään. TT-säätiö laittoi jo heti kättelyssä neljännesmiljoonan pesämunaksi, eikä se ole firma eikä mikään joka ei pysty vähintään samaan. Uskon ainakin viiden miljoonan pottiin seuraaviin eduskuntavaaleihin mennessä.

Miksi sitten pyrkiä vaihtamaan hallitus, joka juuri on avustanut suurilla summilla yrityksiä esimerkiksi koronatuilla? Paradoksaalista kylläkin osa koronatuista kiertää varmuudella Pro Markkinatalouden kautta sen hallituksen kaatamiseen joka tuet on myöntänyt. Olen joskus kuullut jonkun puhuvan kiittämättömyydestä ja maailman palkasta.

Oikeasti asia on paljon vakavampi, koska kyse on suoraan sanottuna poliittisesta vihasta. Vastakkainasettelun lisääntyminen politiikassa on ilmentynyt viime vuosina koventuneina puheina, ja nyt on perustettu oikein yhdistys puhumaan samaa asiaa rahan voimalla. Nähtäväksi jää että kuinka äänestäjät ostavat lisärahalla tuotettavan puppugeneraattoreiden tuotannon.

Näkökulma: Suomeen juntataan porvarihallitusta isolla rahalla – Li Anderssonin sivallus paljastaa jättipanokset (iltalehti.fi)

+2
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu