Helsinki valikoi asukkaitaan

Viime päivinä on uutisoitu sudesta, joka niin mielellään muuttaisi Helsinkiin asumaan. Kaupunki on kuitenkin suhtautunut kovin nurjamielisesti uuteen tulokkaaseen ja uhkaa ajaa sen pois kuleksimasta.

Sudella on omat heikkoutensa. Se ei maksa kiinteistöveroa, eivätkä grynderit vaurastu sen maksamista vuokrista. Viime aikoina paljon esillä olleet kuntosaliyrittäjätkin jäävät nuolemaan näppejään. Toisaalta, ei ole odotettavissa että susi kaipaisi mahdollisesti tulevalle jälkikasvulle päivähoitopaikkaa tai sosiaalihuollon kotipalveluita.

On ihmisiä joiden mielestä Helsinki itse on kaupunkina susi. Kansanedustaja Harry Harkimokin haluaisi ainakin päätöksenteon mallin sinne demarivetoiselta Tampereelta, jossa asiat etenevät mallikkaasti. Hesassa kun kuulemma osataan vain riidellä, jonka vuoksi saadaan aikaiseksi vain sutta ja sekundaa.

 

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000007914091.html

https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/liike-nytin-harkimo-haluaa-enemm%C3%A4n-tamperetta-helsinkiin-helsingiss%C3%A4-ei-tapahdu-mit%C3%A4%C3%A4n/ar-BB1fxLkW

0
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu