Huivi-Simon kelpasi kokoomukseen

EX-Sininen Simon Elo on ilmoittanut kokoomuksen olevan hänen uusi poliittinen kotinsa. Kokoomus on saanut perussuomalaisilta ennenkin kansanedustajia riveihinsä, tällä kertaa on kyseessä siis entinen sellainen. Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo kuitenkin toivotti hänet lämpimästi tervetulleeksi puolueeseen. Mikä siinä, varmaankin kohtalaisen tuttu mies.

Ensimmäinen muistikuvani Simon Elosta on, kun hän ps-nuorena oli jossakin Ylen politiikkaohjelmassa. Siellä hän hyvin tomerasti vaati musliminaisille huivikieltoa. Nyt kokoomukseen siirtyessään Elo ilmoitti olevansa tolkun konservatiivi. Konservatiivisuus on kuitenkin valikoivaa, koska juuri musliminaisille huiviin pukeutuminen edustaa konservatiivisuutta. Liberaalimmat maallistuneet eivät sitä käytä.

Elon ensimmäiseksi puolueeksi näin mainitun kristillisdemokraatit. Seuraavaksi perussuomalaiset, jonka nuorisojärjestön puheenjohtajakin hän oli. Kansanedustajana hän loikkasi sinisiin ja nyt kaupunginvaltuutettuna oli vuorossa kokoomus. Voisi ajatella, että hän ei ole mikään vankka tukipylväs millekään puolueelle, vaan pikemminkin hetkellisten etujen metsästäjä. Yksityiselämältään hän kyllä täyttää kunnon poliitikon tunnusmerkit tunnustettuaan pettäneensä raskaana ollutta vaimoaan vuonna 2017.

Wikipedian aineiston perusteella hän ei ole läheskään kaikissa asioissa perinteisen kokoomuksen linjoilla, mutta nyt kun kokoomuksella ja perussuomalaisilla on jonkinlainen poliittiseen kiimaan perustuva viha-rakkaus suhde menossa hän mahtuu kyllä raameihin.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Simon_Elo

 

kaunaherra

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani. *Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen* mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu