Huono uutinen perussuomalaisille

Yle on taas julkaissut uutisen joka on perussuomalaisten kannalta epämieluisaa luettavaa. Ei tarvitse olla kummoinenkaan ennustaja, että vaatimukset Ylen budjetin leikkauksesta kiihtyvät entisestään kun tällaista julkaistaan, vieläpä näin vaalien alla.

Tilastotieteilijä Pekka Myrskylä on selvittänyt maahanmuuttajien osuutta maamme työllisyyteen ihan numeroin, eikä niissä ole mitään epäselvää. Ulkomaalaistaustaiset ovat hyödyksi maamme työllisyysasteelle ja siten myös taloudelle.

 

”Myrskylän päähavainto on, että 2000-luvulla työllisten määrän kasvu on tullut Suomessa kokonaan maahanmuuttajista.

Työllisten määrä on kasvanut vajaalla 150 000:lla. Kotimaisia kieliä puhuvien työllisten määrä on vähentynyt 15 000:lla, kun taas vieraskielisten määrä on kasvanut 164 000:lla.”

 

On selvää, kuten Myrskyläkin toteaa, että suomalaisten alentunut syntyvyys on aiheuttanut ulkomaisen työvoiman tarpeen. Heitä on etenkin palveluammateissa joita kantasuomalaiset eivät enää juurikaan tee.

 

”– On aika hämmästyttävää, että ulkomaalais­väestöstä on töissä yhtä paljon kuin kotimaisistakin eli vajaat 43 prosenttia, kun tarkastelussa on koko väestö, Myrskylä sanoo.

Tätä selittää tietysti kantaväestön ikärakenne. Siitä eläkkeellä on 1,4 miljoonaa eli 28 prosenttia, maahanmuuttaneista vain 25 000 eli kuusi prosenttia.”

 

Kun tarkastellaan väestöä kokonaisuutena, saadaan edelläoleva tulos. Maahanmuuton vastustajat taas poimivat tilastoista yksittäisiä kohtia esimerkiksi lähtömaan perusteella, jotta saisivat asialleen uskottavuutta.

Jotkut ulkomailta tulleet tekevät jopa enemmän töitä kuin kantasuomalaiset. Kannattaa avata linkki ja lukea. Myös perussuomalaisia kannattavien.

https://yle.fi/a/74-20022925?origin=rss

kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu