Jääkiekkomies Kummolan hellekelien poliittiset syötöt

Tunnettu jääkiekkomies ja kokoomuslainen kaupunginvaltuutettu Kalervo Kummola on on innostunut kesän lämmössä rakentamaan poliittisia joukkueita eri suuntiin. Vihreät hän jakaisi vasemmistoliiton ja kokoomuksen kesken. Vihreitä on aiemmin nimitetty kokoomuksen puisto-osastoksi, jolle Kummolan kannanoton perusteella on ollut aihetta. Olisi mielenkiintoista nähdä, että millaisen joukkueen Kummola vihreistä kokoomuksen tueksi kasaisi.

Lätkämies ei olisi lätkämies, jos hän ei odottaisi syöttöjä lapaan myös muualta. Perussuomalaisista hän ottaisi ilman epäilystä nimeltä mainiten kansanedustaja Sakari Puiston kokoomukseen. Jos vihreistä tulisi puisto-osasto, niin perussuomalaisista kelpaisi vähemmän ääntä pitävä maahanmuutto-osasto. Vasaramiehet saisivat jäädä Kalen joukkueeseen valitsematta.

”– Toisaalta niin kauan, kun Sanna Marin on puheenjohtajana, uskoisin, että yhteistyö demareiden kanssa olisi vaikeaa, vaikka se Marinin kotikaupungissa Tampereella onkin toiminut hyvin.”

Demaripääministerin yhteistyökykyä Kummola ei sentään kehu, mutta Tampereella valtuutettu Marinin kanssa menee hyvin. Siinä se ero mikä valtakunnan- ja kuntapolitiikassa on. Paikallista yhteistyötä voi vielä kehaista, mutta valtakunnanpolitiikassa se olisi kokoomuslaiselta majesteettirikos. Sille tuskin Petteri Orpokaan hymyilisi.

https://www.verkkouutiset.fi/kalervo-kummola-osan-vihreista-ja-vasemmistoliiton-voisi-yhdistaa/#eeb8ac39

+1
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu