Jukka Rappelta painavaa asiaa väestönvaihtopuheista

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jukka Rappe puhuu viimeisen päälle asiaa kehottaessaan poliitikkoja ajattelemaan mitä sanoo. Monen poliitikon kohdalla se merkitseekin uuden tavan opettelemista jos näin tulee jatkossa olemaan.

”Suomessa suojelupoliisi varoitti ensimmäisen kerran väestönvaihtoteorian yhteydestä terrori-iskuihin vuonna 2021. Suomessa väestönvaihtotermiä ovat käyttäneet myös muutamat perussuomalaisten huippupoliitikot kuten nykyään eduskunnan puhemiehenä toimiva Jussi Halla-aho (ps.) ja valtiovarainministeri Riikka Purra (ps.).Viimeksi kesällä julkisuudessa käsiteltiin väestönvaihtotermin käyttämistä, sillä myös sisäministeriksi valittu Mari Rantanen (ps.) on käyttänyt sitä.”  Lainaukset Yleltä.

Tavallaan surullista, sillä juuri perussuomalaiset ovat varoittaneet Ruotsin tiestä koskien terrorismia. Kuitenkin puolueen johtavat henkilöt ovat itse kaataneet bensaa liekkeihin puhuessaan suunnitellusta väestönvaihdosta, mikä on innostanut hihhuleita aseistautumaan ja varautumaan häiriköintiin sekä aseelliseen toimintaan.

”Rappen mielestä myös poliitikkojen tulisi harkita sitä, minkälaista terminologiaa he käyttävät.”

Siinä se on kiteytettynä.  Mitä merkitystä on hallituksen syrjinnänvastaisilla lausumilla, jos kentällä puhutaan edelleen samaa uhkakuvilla höystettyä vanhaa soopaa? Ei riitä, että vain ministerit pesevät suunsa saippualla, vaan viestin on kuljettava läpi kentän. Toimikaa!

https://yle.fi/a/74-20047855

kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu