Kansanedustajan mielipiteen hinta

Viime päivinä on ollut otsikoissa Elina Valtosen (kok) vaalirahoituksen suuruus ja siinä ollut virhe.  Onhan tietysti hyväkuntoisen, jopa uuden asunnon hinnan pulittaminen yhteen vaalikampanjaan tavan tallaajasta käsittämätöntä.  Vähintäänkin yhtä suuren ihmetyksen aihe on neljänkymmenentuhannen euron virhe, mikä itsessään on suurempi kuin ehdokkaiden valtaosan koko kampanjabudjetti. Jos on ison rahan asialla jo alun perin ja linja pitää päätöksenteossa, niin eihän siihen sinällään ole mitään sanomista.

Lappilainen ex-kokoomuslainen kuntapoliitikko, nykyisin perussuomalainen kansanedustaja Sara Seppänen on sen sijaan osoittautunut täydelliseksi petturiksi, joka käänsi tuulitakkinsa todella halvalla suhtautumisessa Hannukaisen kaivoshankkeeseen. Nähtäväksi jää, että millaisen selityksen tämä ”viiden tonnin mimmi” toiminnalleen keksii, tai kuinka perussuomalaisten selittelyautomaatit asian näkevät. Jokin ps-järkeen käypä selitys varmaan löytyy, mutta tässä tapauksessa syyllinen ei ole media.

 

Kuva

kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu