Kokoomuksen seinäkello sekaisin

Sanna Marinin johtaman hallituksen politiikkaa voi arvioida monella tavalla. Kielemme on rikas ilmaisuissaan, ja vaihtoehtoja riittää.

Kokoomuksen puheenjohtaja vertaa hallituksen toimintaa seinäkelloon. Siis siihen, joka näyttää aikaa ja lyö jos sen muistaa vetää.

Sukupolvien ajan ovat suomalaiset eläneet seinäkellon näyttämän ajan mukaan. Kasteiden, häiden ja hautajaisten ajankohdan on kello kuuliaisesti näyttänyt.

Kaikille, kalliille ja laadukkaillekin kelloille aika tekee lopulta tehtävänsä. Ne eivät enää pysy ajassa ja sekoavat. Hyvät ajat elävät vain omistajien muistoissa.

Kokoomuksen seinäkellolle on selvästikin käynyt näin, kun kello puheenjohtaja Petteri Orpon mukaan kelpaa hallituksen politiikan verrokiksi.

Toivottavasti joku suuri firma ymmärtää sponsoroida kokoomukselle uuden paremman kellon. Kolhoosin puoluetukirahoja ei moiseen kykypuolueessa tuhlata.

 

https://www.verkkouutiset.fi/petteri-orpo-hallitus-on-sekaisin-kuin-seinakello/#eeb8ac39

0
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu