Kokoomus antoi valtuutetulle aikaa yhdeksän kuukautta syntyä uudelleen

Kuntavaalit on käyty, äänet kerätty ja nyt voi taas keskittyä rankaisutoimiin niskoittelevia valtuutettuja kohtaan. Oulussa kokoomuksen valtuutettu Lyly Rajala erotettiin yhdeksäksi kuukaudeksi valtuustoryhmästä, jotta hän voisi sen jälkeen palata riviin uudestisyntyneenä.

Rajala on pitkäaikainen luottamushenkilö ja toiminut aiemmin myös kansanedustajana. Otsikoissa hän on ollut eri syistä aiemminkin, mutta nyt valtuustoryhmä antoi hänelle tilaisuuden puhdistautua menneistä ja palata takaisin kirkkain otsin kun siihen juurikin sopiva yhdeksän kuukautta on kulunut.

Oulussa on ollut muutakin jupakkaa, kun erään liikemiehen kerrottiin tehneen rahallisen tarjouksen jostakin tietystä päätöksestä jonka sisältöä en tunne. Oikeat menettelytavat asian hoitamiseksi eivät selvästikään olleet hanskassa, ja kokoomus torjui esityksen.

 

 

https://www.kaleva.fi/sami-pikkuaho-tuomitsee-marttilan-toimet-kokoomusp/3911552

0
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu