Kokoomuslainen Helsingin kansallisseura lahtaisi vasemmistoliiton

Tulihan sitä vappuun vipinää. Ensin Paavo Arhinmäki kehotti kansaa joukolla marssille, ja nyt kokoomuslainen Helsingin kansallisseura haluaisi lopettaa koko vasemmistoliiton.

Mainittu kansallisseura ei ole mikä tahansa kahvittelukerho, vaan sen puheenjohtajana toimii kansanedustaja Atte Kalevan eduskunta-avustaja Kati Martinson. Siitä ei ole tietoa, että onko hän vasemmistoliiton kieltämistä ehdottaneen tekstin kirjoittaja.

Kokoomuksen ylimielisyyden ovat kyselyjen perusteella kansalaiset huomioineet jo aikoja sitten, mutta nyt tullut vaalivoitto näyttää nostaneen sen sfääreihin. Suomalaiset ovat pitkään saaneet olla ylpeitä demokratiastaan, nyt sitä alkavat nakertaa stadilaiset kokoomusjyrsijät.

https://www.ku.fi/artikkeli/4864451-kokoomuksen-puolueosaston-yllapitamalla-tililla-esitetaan-vasemmistoliiton-kieltamista-ja-solvataan-arhinmakea

 

 

kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu