Kulkutautimyönteiset ratkaisevat rajoitusten kohtalon

Sairaalahoidossa olevista covid-19 potilaista kolme neljästä on rokottamattomia. Rokotettujen osuus kansasta on päinvastainen. Rokotteen hyötyä ei kannata kyseenalaistaa.

Todetut tartunnat ovat nousussa, vaikka testejä tehdään entistä vähemmän. Kulkutautimyönteiset ihmiset tulevat kalliiksi yhteiskunnalle.

Kansanedustajissa osuus lienee lähes sama kuin yleensä kansan keskuudessa. Näiden kulkutautimyönteisten haittakansanedustajien nimiä ei ole julkistettu.

Korona voi sairastuttaa vain vähän ja lyhyesti, tai vakavasti ja pitkään sekä kaikkea siltä väliltä. Ruotsalaisen uutisen mukaan aivovaurio voi ilmetä vasta pitkän aikaa sairastamisen jälkeen.

Kyynisesti voisi ajatella, että rokottamista vastustavilla on aivovaurio jo ennestään. Terveydenhuoltomme ja kansalaisten vapaa liikkuminen ovat kulkutautimyönteisten panttivankina.

Päättäjien osa ei ole kadehdittava. Kansalaisten suojaaminen samalla kun yhteiskunta pidetään pyörimässä ei ole ollut eikä ole yksinkertainen juttu. Siihen työhön ei kaivattaisi minkäänlaista protestointia.

 

 

+7
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu