Kummaa horinaa venäläismatkailijoista

Muutamat suurimmista puolueistamme näyttävät haluavan tehdä Venäjästä seuraavan Pohjois-Korean, josta yksityisiä kansalaisia ei päästettäisi ulos kotimaastaan. Erona Koreaan on se, että rajoitus tulisi ulkopuolelta.

Suomi on mukana talouspakotteissa, joiden tarkoituksena on Venäjän talouden kuristaminen ja sotimisen tekeminen taloudellisesti mahdollisimman raskaaksi. Nyt jotkut puolueet haluavat toimia tätä tavoitetta vastaan.

Kun venäläinen tavallinen turisti matkustaa ulkomaille, hän vie maasta valuuttaa joka heikentää omalta osaltaan Venäjän taloutta. Ulkomailla käytettynä sama raha tulee niiden valtioiden talouteen jotka tukevat Ukrainan sotaponnistuksia. Kuten esimerkiksi Suomen.

Käsittämätöntä, miten jotkut haluavat tukea Venäjän sotatoimia laittamalla rajat kiinni rahaa ulos vieviltä tavallisilta matkailijoilta. Ihmisten tunteisiin vetoavaksi tarkoitettu populismi sumentaa tässä pahan kerran terveen arkijärjen.

 

+16
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu