Maaseutu säilyy sittenkin asuttuna?

Hallituksen aikeet korottaa polttoaineiden verotusta on herättänyt suoranaista kauhua etenkin pääkaupunkiseudulla ja varsinkin eduskunnassa. Totta onkin, että koko miljoonainen maaseudun väestö on odottanut vain tätä tekosyytä voidakseen tehdä päätöksen kaupunkiin muuttamisesta. Pelolle on siis katetta.

Kaikkihan tietävät, että ainakaan viimeisten viidenkymmenen vuoden aikana hallitukset eivät ole korottaneet polttoaineiden verotusta eikä autoilun kustannuksia muutenkaan. Tämän seurauksena maaseutukin on pysynyt hyvin asuttuna eikä minkäänlaista hinkua kaupunkeihin ole tunnettu.

Niinpä esimerkiksi asuntojen hinnat ja vuokrat ovat Helsingissäkin edelleen hyvin edullisia, koska minkäänlaista tunkua niihin ei ole ollut. Ilman ulkomailta tulleita asukkaita Helsinki olisi tänä päivänä yhtä kuin kuollut kaupunki. Kotimainen muuttoliike on tulpattu tehokkaasti matalasti verotettujen polttoaineiden avulla.

Hintojen korotuksen myötä dieselkäyttöisten muuttoautojen kustannukset kasvavat ja muutoista tulee entistä kalliimpia. Tällä toimenpiteellä suojataan maaseutua muuton houkutuksilta. Ei tämäkään hallitus maaseudun etua ole sentään täysin unohtanut, vaikka toista väitetään.

Dieselveroa ollaan myös poistamassa. Se on suoraan sanottuna kommunistista politiikkaa. Autonostajan näkökulmasta bensa- ja dieselautot tulevat hankintamielessä samalle viivalle, ja se jos mikä on kommunistista tasapäistämistä. Kyllä porvari nukkuu yönsä huonosti jos tämä toteutuu.

 

 

 

 

kaunaherra

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani. *Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen* mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu