Mikä ihmeen Medialiitto?

Kun en ole viimeisen päälle yhteiskunnallisesti valveutunut, minulla ei ollut tietoakaan sellaisen työnantajaliiton olemassaolosta kuin Medialiitto. No nyt on. Varsinainen miniorkesteri joka kaatoi sopimuksen jonka kaikki muut osapuolet hyväksyivät. Halleluja, nyt heidätkin tunnetaan.

Medialiiton temppu pisti ison lakkopyörän pyörimään. Posti nähtävästi joutuu vielä uudestaan neuvottelupöytään vaivalla saadun sovun purkautuessa Medialiton äksyilyyn. Ja työntekijäpuolen tukilakkoja riittää, kestääkö Medialiiton takapuoli merivettä kaupankäynnin pysähtyessä kun kauppa-alukset jäävät satamiin?

Medialiitolle kiitos yleissivistykseni lisäämisestä, mutta olisin suositellut kansalaisia vähemmän haittaavaa ja halvemmaksi tulevaa tapaa. Tosin Medialiiton markkinointibudjettia ei tämä temppu kuluta.

kaunaherra

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani. *Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen* mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu