Mummolle ehdollista huonoista tavoista

Iltalehti kertoo hovioikeuden vahvistaneen yli seitsenkymppisen naisen ehdollisen tuomion pahoinpitelystä sekä kuudesta kunnianloukkauksesta. Rahallisia korvauksia tuli lisäksi maksettavaksi noin 4000 euroa. Uhrit olivat ulkomaalaisia tai siltä näyttäviä ihmisiä.

On syntynyt mielikuva, että tuollaiset touhut olisivat nuorempien ihmisten harrastus, mutta näyttää se vanhemmaltakin onnistuvan sellaisten ihmisten kiusaaminen jotka eivät satu täyttämään itse asetettuja ulkonäkövaatimuksia.

Mummeli osoitti kuitenkin mielipiteensä reilusti ja jos väkisin yrittää asiasta jotakin positiivista hakea, niin se on syytä huomioida. Suurempia raukkoja nimimerkkien takana keskustelupalstoilla hilluvat mekastajat ovat iästä riippumatta. Harvemmin heissä on miestä tai naista tulla julkisiin paikkoihin huutelemaan.

Ilkeilystä näyttää tulleen aidosti oikea riesa myös muissa kuin ulkomaalaisia koskevissa asioissa. Ennen ainakin Lapissa ihmiset osasivat ihan oikeasti vittuilla, mutta nyt vain mekastetaan päättömästi eikä yhteiskunnallisesti korkea asemakaan ole kaikille tähän esteenä.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/05971967-e7c5-4e2d-b4f3-6cc110f01f4d

 

kaunaherra

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani. *Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen* mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu