Niin nuori ja niin paatunut

Aina silloin tällöin paljastuu rikosten moniosaajia. Linkin takana olevassa jutussa kerrotaan yhdestä kolmekymppisestä naisesta, jolle ei oikein mikään laki ja määräykset ole olleet noudattamista varten.

Siihen että osaa tehdä rikoksia ei mitään erityistä osaamista tarvita. Mutta kun rötöstelee osaamatta peittää jälkiään, osoittaa olevansa tasoltaan rikollisena korkeintaan keskitasoa. Kehityskelpoisena häntä voi kuitenkin pitää.

Politiikassa kokoomusta edustaneena henkilönä hänen toimintansa voi nähdä inhona suomalaista holhousyhteiskuntaa kohtaan, mikä sinällään tässä tapauksessa on lieventävä asianhaara. Onhan toki hienoa protestoida ja elää niin kuin saarnaa, monesta ei siihen ole.

On selvää, että rikollisesta toiminnasta tulee vain murto-osa julkisuuteen. Varsinkin vaarallisten jätteiden luvaton hautaaminen tuntuu olevan yrityksissä suosittua, koska niitä tulee ilmi niin usein. Taitavimmat niistäkin osaavat varmaan peittää jälkensä paremmin eivätkä käryä.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/081f8289-6248-49df-afd9-216d3a4e370b

+3
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu