Nirri pois jos homostelee?

Heti alkuun on syytä kertoa, että otsikko ei ole oma henkilökohtainen mielipiteeni. Perussuomalaisten europarlamentaarikkojen on. Lienevät ylpeitäkin siitä.

Ugandassa valmistellaan lakia, jossa homoudesta voitaisiin langettaa kuolemantuomio. EU-parlamentissa otettiin kantaa siihen, että homous ei olisi missään rangaistavaa. Perussuomalaiset vastustivat sitä.

Homosuhteista ei synny lapsia, eikä siis uusia mahdollisia turvapaikanhakijoita Suomeen tai muualle. Tässä valossa luulisi asian olevan etenkin perussuomalaisesta näkökulmasta kannatettava tai ainakin merkityksetön. Eipä ole, tärkeämpää on rangaista, jopa tappaa.

Meillä on eduskunnassa 43 kansanedustajan puolue jonka meppejä voi hieman kärjistäen kutsua verenhimoisiksi homoja kohtaan. Kuinkahan mielipiteet eduskuntaryhmässä jakautuvat?

Suomessa ollaan jo vuosikymmeniä sitten päästy eroon homouden rangaistavuudesta. Tänä päivänä käyvät kristillisdemokraattien Päivi Räsäsen johdolla vanhoilliset taistelua kirkollisen vihkimisen kieltämisestä. Se on kuolemanrangaistukseen verrattuna pelkkä bagatelli.

”silvia modig

@silviamodig
Ugandan suunnitellessa lakia jossa homoseksuaalisuudesta voi saada kuolemantuomion, halusi europarla ottaa kantaa siihen että homoseksuaalisuuden ei pitäisi olla missään rikos. PS mepit eivät voineet yhtyä tähän toiveeseen.”

 

 

 

 

kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu