Oikein ajoitettu välikysymys

Sanna Marinin (sd) johtama hallitus saa vastattavakseen välikysymyksen jonka takana on koko oppositio. Ajoitus on taktisesti parasta mahdollista a-luokkaa. Juuri noin pitää toimia silloin, kun välikysymyksellä tehdään politiikkaa.

Työllisyyttä koskevaa välkkäriä ei ole mitään mieltä tehdä joskus kuukausien päästä. Nyt, kun asioita on työmarkkinaosapuolten käsittelyssä voi hyvin osoittaa hallituksen toimien olleen vähäisiä.

Hallitus haluaa työmarkkinaosapuolten neuvottelutulokset viimeistään marraskuussa, jonka jälkeen hallitus toimii joko sen tuloksen pohjalta tai jos tuloksia ei tule, niin oman näkemyksensä mukaan.

Välikysymyksen oikea aika on siis juuri nyt, ennen kuin hallitukselta alkaa tulemaan työllistymiseen vaikuttavia päätöksiä. Hallitus tuskin kaatuu, mutta kuntavaalien lähestyessä on opposition hyvä pitää profiili korkealla.

kaunaherra

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani. *Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen* mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu