Onko Suomi nyt kommunistivaltio ?

Pieni Suomi seuraa kaikessa mahdollisessa Yhdysvaltoja. Joe Bidenin vaalivoiton myötä eräät tahot kertoivat Yhdysvaltojen siirtyneen kommunistiseen hallintoon. Suomessa tämä sama asia näkyy kasvomaskien käytössä, joka on kuulemma kommunistien touhuja. Ylivoimainen enemmistö meistä näyttää olevan tätä nykyä kommunisteja, paitsi tietenkin kotonaan.

Jotain oireellista näissä kommunistikommenteissa kuitenkin on. Vasemmistolaisuus nähdään ihmisiä suojaamaan pyrkivänä liikkeenä ja sanoma on siinä mielessä mennyt perille. Aina on kuitenkin vastalaidan kulkijoita, jotka kaikissa mahdollisissa asioissa ja tilanteissa aloittavat vastatoimet. Nyt kohteena on ihmisten suojaaminen koronarajoituksilla, joita vastustetaan sekä yksityisesti, että mielenosoituksilla.

Seuraavaksi tuleekin vakavampi kysymys. Mikä on se taho tai tahot, jotka organisoivat mielenosoitukset? Aivan sattumalta eivät porukat plakaatteineen joukoksi kerry, vaan taustalla täytyy olla järjestäytynyttä toimintaa. Poliisi tietää tapahtumille luvan hakeneet, mutta ei välttämättä alullepanijaa. Spekuloida aina voi myös sillä, että liikkuuko järjestelyissä rahaa, muodossa tai toisessa.

Koronarajoitusten julkiset vastustajat eivät ole mikään salaisuus. Jokainen tiedotusvälineitä seurannut tietää missä kenkä puristaa eniten, oli sitten kyse taloudellisista tai poliittisista arvoista. Me maskinkäyttäjät olemme kuitenkin heidän mielestään kommunisteja niin pitkään kuin maskeja on syytä käyttää ja kulkuamme oman turvallisuuden vuoksi säädellä.

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/e56558b0-6235-4dc7-ac08-0e6d1adffd8e

+4
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu