Otetaan lisää velkaa ja rutkasti

Suomen on jatkossa syytä keskittyä lisäämään velkaantuneisuuttaan reippaasti. Kitkuttamisen monia muita maita pienemmällä suhteellisella velalla on loputtava. Siitä ei seuraa kuin itkua ja hammasten kiristystä.

Nyt saamme jatkuvasti kuulla populistien kitinää, kuinka meidät pannaan maksamaan toisten velkoja vaikka kyse on vain takuista. Tuo itkeminen heille suotakoon, totuus kun ei ole politiikanteon vahvimpia puolia muutenkaan.

Ongelmaan on yksinkertainen ratkaisu. Nostetaan Suomen velkataso niin korkealle, että meitä rikkaammat maat joutuvat maksamaan meidän velkojamme. Jos asia on tosiaan noin yksinkertainen, niin mikä estää?

Velkarahalla voisimme tehdä maastamme ensiluokkaisen infrastruktuurin, teollisen ja innovatiivisen tuotannon sekä huoltovarmuuden osalta todellisen mallimaan jossa työtä ja toimeentuloa riittää. Rahanlainaajat maailmalle, mars mars!

kaunaherra

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani. *Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen* mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu