Päivän poliisiuutisia

Poliisi oli löytänyt Porista avoimen baarin, ja se on nykyään uutinen. Normaalisti poliisit tassuttelevat baariin munkkikahville, nyt baarin pitäjää epäillään rötöstelystä. Suomessako muka yrittämisen vapaus.

Jonkun poliisin hallusta oli löydetty kokaiinia. Kuulemma ensimmäisen kerran maamme historiassa. Neitseelliseen syntymään verrattavana tapahtumana sitä ei kuitenkaan voi pitää, eikä tapahtuma päässe helmeksi maailmankirjallisuuteen.

Haaparantalaisen nuuskakaupan pihalta oli valveutunut kansalainen ottanut kuvan jossa näkyi Lapin poliisipiirin maija. Ajan hermolla oleva  media seurannee tarkoin, että saavatko kaupassa asioineet poliisimiehet käynnistään esimiehiltään nuuskaa. Poliisien mahdollisesti tekemistä ostoksista ei ole tietoa.

Helsingissä taas Haaviston Manta on kuulemma aidattu sen siveyden suojelemiseksi vappuriehan aikana. Ujo toivomus on, että emme vapun jälkeen saa kuulla poliisien vartioinnin ohessa joukkoraiskanneen Mantan.

kaunaherra

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani. *Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen* mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu