Perussuomalaisistakin tuli ilmastouskovaisia

Perussuomalaisten puheenjohtaja onnistui yllättämään minut, lausuessaan eräässä haastattelussa että perussuomalaiset myöntävät ilmastonmuutoksen olevan tosiasia ja ihmisen olevan siihen osallinen. Tähän asti on kyseisen puolueen taholta kuultu ilmastonmuutoksen olevan lähinnä turhaa vouhotusta jonka tarkoituksena on vain kyykyttää köyhiä.

Kaikelle on selityksensä. Kun Yle julkaisi kyselyn, jossa vain yksi prosentti vastaajista oli sitä mieltä että ilmastonmuutosta ei tarvitse hillitä, se sai perussuomalaisten puheenjohtajankin liittymään julkisesti ilmastouskovaisten joukkoon. Parempi olla 99 prosentin kuin yhden prosentin joukossa. Kannattajat seurannevat kuuliaisesti perässä, jos kohta kyselyyn vastanneista perussuomalaisista monet eivät olleet valmiita muuttamaan elintapojaan vapaaehtoisesti. Lainsäädäntöä tarvitaan niin perussuomalaisten kuin muidenkin puolueiden kannattajien änkyröitä varten.

Nyt kun perussuomalaiset hylkäsivät ilmastonmuutoksen kieltäjät, tuli poliittiselle kentälle prosenttiyksikön verran tilaa lisättynä vielä sillä epäluuloisten porukalla jotka eivät halua itse tehdä mitään asian hyväksi vaikka tunnustavatkin ilmastonmuutoksen. Nähtäväksi jää ilmoittautuuko joku jo olemassa oleva poliittinen pienryhmä heidän asiansa ajajaksi, vai saammeko tähän maahan yhden sirpalepuolueen lisää. Mahdollisuus siihen, että selviämme pelkästään sosiaalisessa mediassa tapahtuvalla mekkaloinnilla on myös olemassa. Se tuntuu nyt jopa parhaalta vaihtoehdolta.

https://yle.fi/uutiset/3-11142927

kaunaherra

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani. *Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen* mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu