Perussuomalaisten pehmopäivä

Eduskunnassa perussuomalaiset ovat nyt ilmoittaneet kannakseen, että silpomisvaarassa olevia nuoria tyttöjä ja naisia ei saisi pakkopalauttaa kotimaihinsa. Tämä on selvä pehmennys aikaisempaan kantaan, jossa on vaadittu kaikenlaisen humanitäärisen maahanmuuton kieltämistä ja pakkopalautuksia.

Tyttöjen silpominen on saanut paljon kritiikkiä ja suomalaisten myötätunto on silpomisen kohteeksi joutuvien puolella. On jokseenkin selvää, että tällaisessa tapauksessa maahanmuuttokriittinenkin puolue haluaa antaa inhimillisen kuvan itsestään, vaikkakin ketunhäntä kainalossa.

Perussuomalaisten kannanotto ei kuitenkaan itsessään sisällä sitä, etteikö puolue edelleen vaatisi esimerkiksi kiintiöpakolaisten vastaanoton lopettamista. Jos silpomisvaarassa olevia ihmisiä ei perussuomalaisten tahdon mukaisesti päästettäisi maahan, heitä ei myös täällä olisi palautettavaksi ja näin silpomisen kriminalisointi jäisi kuolleeksi kirjaimeksi.

https://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/3/537145/71b198e4c9

kaunaherra

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani. *Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen* mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu