Politiikan huorat ja huoripukit

Poliittisen kesämursun pläjäytti ex-kristillinen, sittemmin kokoomukseen sivistymään siirtynyt monessa mukana ollut Eija-Riitta Korhola kutsuessaan keskustaa huorapuolueeksi.

Melkoisen rohkea veto, kun itse edustaa puoluetta jossa ei ole koskaan ollut naispuolista puheenjohtajaa ja menee nimittelemään Annika Saarikon (kesk) johtamaa keskustaa usein naisista käytetyllä adjektiivilla. Eipä paljon lähemmäksi julkista loukkausta voi mennä.

Kun ottaa huomioon juuri hiljattain otsikoissa olleen Wille Rydmanin (kok) käyttäytymiset naisseurassa, luulisi että olisi kokoomuksen kannalta eduksi että kaikki sukupuoliin liittyvät herjat pidettäisiin hampaiden takana ja pois näppikseltä.

Monenlaista Rydmanin jupakan aikana kirjoiteltiin, mutta missään en nähnyt, että kokoomusta olisi sen perusteella nimitetty huoripukkipuolueeksi, vaikka julkisuudessa olleiden juttujen perusteella joku olisi hyvin voinut niinkin tehdä. Ainakin paremmin perustein kuin Korholan heitto oli.

 

 

kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu