Saako Riikka Purra lähestymiskiellon?

Mediapeli hallitusneuvottelujen kohdalla on ollut käynnissä koko ajan. Nyt peli kovenee, kun Petteri Orpo laittoi jo jonkinlaisen aikarajankin, ja Purra kertoi laittaneensa omat vaatimuksensa pöytään.

Ainakaan näissä neuvotteluissa eivät äänestäjät jääneet ilman informaatiota. Eletään kuin korona-aikana, jolloin puoluejohtajat kokoontuivat median eteen tämän tästä kertomaan jotakin enemmän tai vähemmän tärkeää asiaan liittyvää.

Mikäli Orpon puheet ottaisi vakavasti, niin Purraa olisi uhkaamassa lähestymiskielto hallitusneuvotteluihin. Näin tuskin kuitenkaan oikeasti käy, sillä katson tämän olevan vain osa mediapeliä jota kumpikin osapuoli tarvitsee.

Kristillisdemokraatit ja rkp ovat jääneet pahasti sivuraiteelle tässä pelissä. Tosin ne ovat puolueita, joilla ei ole samanlaista tarvettakaan pullistella ulospäin kuin suuremmilla osapuolilla.

kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu