Satoja ihmisiä vähintään kuukauden kuolleena ennen kuin löydettiin

Ruotsin television (SVT) tekemän selvityksen mukaan vuosien 2018-2020 välisenä aikana Ruotsissa yli 400 vainajaa oli kuolleena vähintään kuukauden ennen kuin heidät löydettiin. Heistä jopa yli sata oli ehtinyt olla kuolleena yli kolme kuukautta. Yksi vainajista oli ollut kuolleena kolme vuotta.

Näyttää siltä, että valtiolliset viestintäyhtiöt ovat nykyään yhteiskunnan omatunto. Ne selvittävät asioita jotka eivät muita kiinnosta tai resurssit eivät yksinkertaisesti riitä. Suomessa Yle tekee ansiokkaasti ohjelmia joissa selvitetään ja tuodaan esiin epäkohtia. Mikähän olisi vastaavan selvityksen tulos Suomessa?

Omaisistaan vieraantuneet ja vähitellen enemmän tai vähemmän erakoituneet yksineläjät ovat todennäköisesti tämän joukon suurin ryhmä. Näin joulun alla on hyvä muistaa näiden ihmisten olemassaolo ja kilauttaa sellaisellekin josta ei ole vähään aikaan kuullut. Toivottavasti kaikki vastaavat.

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/svt-kartlaggning-over-400-lag-doda-minst-en-manad

+6
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu