Sipilän hallituksen taksiuudistus iski omalle kohdalle

Tänään oli vaimollani aika Lapin Keskussairaalaan. Kelataksi oli tilattu viime viikolla. Sen piti tulla kello viidentoista aikoihin. Ei ole näkynyt vieläkään, ja vastaanottoaikakin on jo ollut ja mennyt.

Aikaa sairaalaan oli jonotettu puolisen vuotta. Se katosi jonnekin avaruuteen Sipilän hallituksen tekemän taksiuudistuksen seurauksena. Uudistuksen, jossa sopimuksia tehneet taksifirmat ajavat ne keikat jotka ehtivät, ulkopuolisia ei saa käyttää.

Toivottavasti taksin tulematta jättäminen riittää perusteeksi sille, ettei tarvitse maksaa käyttämättä jääneestä vastaanottoajasta sakkomaksua. Uuden ajan saaminen on sitten oma lukunsa. Kyytin tarvitsijalle kaikki harmit joka tapauksessa jäävät.

Ministerin lausuman mukaan kelakyyteihin valmistellaan muutoksia. Se on hyvä. Toivottavasti muutokset saadaan aikaan tämän hallituksen aikana, koska seuraajan aivoituksista ei voi koskaan tietää.

 

 

 

 

+26
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu