Suomen jalkapallomaajoukkue ja jonon ohi tulleet

Suomen EM-kisajoukkue jalkapallossa koostuu 26 pelaajasta, joista yhdellätoista on vierasperäiseksi tunnistettava nimi, mukaanluettuna sekä suku- että etunimi. Perussuomalaisen vaalimainoksen mukaan he ovat nimensä perusteella ”jonon ohi tulleita” jos katsoo asuntojen nimikylttejä.

Joukkueen yhdestätoista ”vierasnimisestä” vain yksi pelaa Suomessa, loppujen pelatessa ammattilaisena ynpäri maailmaa ollen näin leimaavan perussuomalaisen nimirasismin ulkopuolella.

HKL on poistanut perussuomalaisten kiistanalaiset mainokset, josta puolue on viime tietojen mukaan tehnyt poliisille tutkintapyynnön. Puheenjohtaja Jussi Halla-aho jakoi kuitenkin vielä eilen Twitterissä kyseistä mainosta, joten sille on vahva puoluejohdon siunaus.

Vanha ulkomaalaisvihamielinen Halla-aho nostaa siis taas päätään toimittuaan välillä poliittisen tilanteen vaatimalla puoliteholla. Nyt on taas varmistettava kaikkien ulkomaalaisvastaisten aktivoiminen äänestämään vaaleissa ja sitä kyseinen mainos kyllä palvelee.

Onnea ja menestystä Suomen jalkapallomaajoukkueelle kaikilta joille pelaajien nimillä ei ole väliä.

+2
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu