Suomen negatiivisin puolue

Kunnallisalan kehittämissäätiö on selvittänyt tutkimuksella kansalaisten luottamusta tulevaisuuteen. Tutkimuksessa on eritelty eri kansalaisryhmien mielipiteet, joista tarkemmin linkin takana olevat tutkimustulokset kertovat yksityiskohtaisesti joten en ala referoimaan asiaa tässä sen tarkemmin.

Puoluekannatuksen mukaisissa mielipiteissä kiinnitti huomiota se, että käytännössä kaikissa asioissa yhden puolueen kannattajien palkki oli kaikista pisimmällä negatiivisella. Jotenkin se sopii siihen henkeen jota tällä hetkellä tietyt tahot poliittisista syistä voimakkaasti markkinoivat. Puoluetta ei tarvinne nimetä.

Eriarvoistumisen lisääntyminen on ainoa asia, jossa opposition ja hallituspuolueiden kannattajien kohdalla ei eroa ole. Muutoin kautta linjan opposition kannattajat näkevät tulevaisuuden hyvin negatiivisena, kun taas hallituspuolueiden kannattajista harvempi synkistelee. Tutkimuksen suurin arvo onkin siinä, että se kertoo tämän hetkisen opposition ja hallituksessa olevien puolueiden rajalinjat.

Saattaa toki hyvinkin olla, että puoluetoimistoissa tutkitaan tuloksia myös sillä silmällä, että miten puolueen viesti on tavoittanut kannattajat. Siltä kantilta ajatellen oppositiossa olevissa puolueissa on syytä hymyyn.

 

https://kaks.fi/wp-content/uploads/2020/10/tutkimusosio_kansalaisten-mielesta-hyvinvointi-hiipuu_eriarvioisuus-lisaantyy-ja-ristiriidat-karjistyvat.pdf

 

 

+1
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu