Taas asteroidi uhkaa – tervetuloa

Aika-ajoin tulee informaatiota koskien maapalloa koskevaa asteroidien aiheuttamaa uhkaa. Taas on tulossa yksi sellainen, puolitoistakilometrinen möhkäle. Tervetuloa, kiikaroidaan jos ei kohdalle osu.

Osumisen mahdollisuus kerrotaan tälläkin kertaa olevan pieni, mutta kuitenkin mahdollinen. Jos tulee täysosuma, menee maapallo uusiksi. Ei jää ketään harmittelemaan korkeita hintoja, eikä kiistelemään maapallon lämpenemisestä. Puolueiden puheenjohtajien suosiomittauksetkin loppuvat.

Oikeastaan ihmiskunta olisi ansainnut kuvatun kaltaisen tuhon. Eihän täällä osata olla tyytyväisiä mihinkään, jatkuvaa kitinää ja narinaa elämän ja elämisen kannalta toisarvoisista asioista. Tuhansia vuosia kestäneelle ihmisten tekemälle kehitystyölle ei anneta mitään arvoa, ja tulevaisuuteen tähtäävälle kehitystyölle ei tahdo löytyä kuin jarrumiehiä.

Sitten ovat vielä nämä rajallisen ajan kestävän elämänsä vallanhimolle ja mammonalle pyhittäneet väkivaltaiset ihmiselämää kunnioittamattomat yksilöt armeijoineen. Pienen täsmäasteroidin osuminen heidän ja perässäjuoksijoidensa kohdalle olisi ilo, ihan vain siltä varalta että maapallo saa vielä jatkoaikaa.

En jää pidättämään hengitystä sitä odotellessa.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1356147a-cad4-4bcd-b24f-c03e1186eada

kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu