Talouden ja elämän hinta

Mikä mahtaa olla koronaan sairastuneiden ja kuolleiden määrä suhteessa jokaiseen miljardiin jonka yritysten liikevaihto rajoitusten helpottamisella nousee?

Asia selvitetään varmaankin tulevaisuudessa, mutta tänä päivänä sillä ei kannata edes spekuloida. Talouden ja yritysten pelastaminen vaatii uhrinsa siinä missä sotakin.

Tuskin tässä maassa on enää ajattelukykyisiä ihmisiä jotka kannattavat koronan täydellistä pysäyttämistä seurauksista välittämättä. Siitä ajattelusta firmat ja talousvastaavat tykkäävät.

Tässä juoksussa talous johtaa etiikan tullessa perässä. Vastuullisten päättäjien osa ei ole kadehdittava. Vaikka miten tekee, niin aina on ikäänkuin tuomarin leima otsassa.

Liike-elämän paine rajoitusten höllentämiseen on ollut ymmärrettävästi kova. Monen leipä on rajoituksista kiinni. Niin on monien terveys ja elämäkin.

Tämän päivän toimilla tehdään historiaa tulevaisuutta varten. Sitten nähdään miten meni ja jälkiviisaat saavat orgasminsa. On niitäkin jotka tietävät jo nyt että kaikki menee väärin, mutta eivät kerro mitä pitäisi tehdä.

kaunaherra

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani. *Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen* mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu