Tulevia vaaliehdokkaita pelastetaan Välimerellä?

Näin kuntavaalien lähestyessä on kiinnitetty jälleen huomiota maahanmuuttotaustaisiin ehdokkaisiin. Heitä on ollut mukana monissakin puolueissa jo pidempään, mutta nyt  perussuomalaisetkin tarjoavat alustan ja mahdollisuuden myös muutamille maahanmuuttajille integroitua yhteiskuntaamme päättäjinä.

Aiemmin puolue on pelotellut vieraista kulttuureista tulevilla soluttautujilla, mutta nyt näyttää mieli muuttuneen. Ehkä tästä lähtien pakolaisleireiltä tulevat lapsetkin nähdään enemmän tulevina potentiaalisina perussuomalaisina kuin ISISin kouluttamina myyrinä. Perussuomalaisten pitää vain pystyä tarjoamaan parempi vaihtoehto kuin mihin lähtömaan kulttuuri pystyy.

Ihmisten pelastaminen ankeista oloista  ja vaaroista kuten Välimerellä on syvästi inhimillistä toimintaa. Kaiken rahassa mittaavissa valtioissa on luonnollisia ristiriitoja siinä, että millaisen panoksen kukin yhteisö on valmis toimintaan uhraamaan. On myös niitä, jotka haluavat rakentaa rajoille muureja ja aukottoman rannikkovalvonnan estääkseen vierasmaalaisten maahantulon.

Tulevaisuuden nykyistä monikulttuurisemmassa Suomessa saattaa joku jo nyt täällä asuva ulkomaalaistaustainen nousta politiikassa todella merkittävään asemaan. Se, mikä on ollut mahdollista muualla on sitä meilläkin. Presidentiksi ei sentään vielä, mutta ehkä sitten joskus. Suomalainen syntyperä riittää. Tämä on hyvä pitää mielessä kun Suomi-neidon kurveihin anturoillaan jälkiään jättää.

https://www.ess.fi/uutissuomalainen/4091530

0
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu