Turkin Erdogan tuli perussuomalaisten tueksi

Eräs perussuomalaisten tutuksi tulleita teemoja on vuosien mittaan ollut Ylen toiminnan ja sen toimittajien arvostelu. Nyt perussuomalaiset ovat saaneet arvokasta (?) taustatukea itseltään Turkin presidentti Erdoganilta. Onneksi Turkissa toimii internet, joten perussuomalaisillakin on mahdollisuus saada todenmukaista tietoa Suomen ja maailman asioista.

Viimeksi puheenjohtaja Riikka Purra moitti Ylen toimittajaa eilisiltaisen a-studion lähetyksen perusteella. Eikö puheenjohtaja Purra ole vielä sisäistänyt sitä, että toimittajan toimenkuvaan kuuluu haastaa ja kaivella saadakseen esiin selkeät mielipiteet? Mitähän mieltä Purra olisi, jos olisi joutunut Leif Salmenin kaltaisen toimittajan grillattavaksi?

Salmenia on ollut vuosien mittaan monesti ikävä, kun sliipatut poliitikot ovat saaneet studiossa tehdä miltei rajattomasti puoluepropagandaa toimittajien pehmoillessa. Toimittaja voi olla poliitikon kaveri kahvipöydässä, mutta ohjelmanteossa kuuluu tehdä työt kunnolla.

”Riikka Purra

@ir_rkp
Toimittaja tuntui vastustavan perussuomalaisten linjaa enemmän kuin debattiseuranani ollut demariedustaja Koskinen. Kyseinen linja on ainoa oikea tapa edetä. Uskon, että hallitus sen vielä kokonaisuudessaankin ymmärtää.”
+3
kaunaherra
Sitoutumaton Pello

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani.
*Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen*
mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu