Virkamiehet ja muut kommunistit

Kansanedustaja Timo Heinosen (kok) ex-avustaja Anni Puntila näyttää olevan värikäs persoona. Kuvan tekstiin hän sai inspiraation kun työsuojelutarkastajat kävivät hänen yrityksessään ja löysivät huomautettavaa. Virkamiehet näyttävät olevan Puntilan mielestä jonkinlaisia ”superkommunisteja” kun taas muut ovat normaalia sekundaa. Näin ainakin lappusen tekstistä voisi päätellä.

Anni Puntila teki rakennustyömaalle kieltokyltin työsuojelutarkastuksen jälkeen. Nyt poliisi epäilee häntä työsuojelurikoksesta ja ympäristörikoksesta.

Kuva: Iltalehti

Pihalle piilotetun asbestijätteen lisäksi Puntilaa epäillään kiristyksestä. Mafiatyyliin hän oli hankkinut miesjoukon perimään saatavaa jota ei nähtävästi ollut olemassa. Irakilaisyrittäjä pääsi  sillä kertaa pälkähästä, mutta yrittänyttä ei laiteta vai miten se meni.

Puntila on ollut myös kokoomuksen valtuutettuna ja muissa luottamustehtävissä Hämeenlinnassa. Niistä hän on kuitenkin hakenut ja saanut eron. Vaikka kaikki epäilty rötöstely on tehty kokoomuslaisena luottamushenkilönä, niin erollaan niistä tehtävistä hän osoittaa jalomielisyytensä puoluetta kohtaan ja yrittää näin pitää kokoomuksen porstuan puhtaana. Puolueesta eroamisesta hän ei ole ilmoittanut, joten lienee edelleen kokoomuksen jäsen.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/65a04a15-c629-4e96-8e8c-0fcf70d9d2d4

kaunaherra

Olen vuonna 1947 syntynyt elämän ja työn prosessien moniottelija. Vanhentunut päivän kerrallaan, jatkan samaan malliin. Jos joku löytää kirjoituksistani jonkun mielipiteen niin se on omani. *Siunattu se joka ei mitään odota, koska hän on varmasti saava sen* mualaispoeka at gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu