Tekoälyteknologiasta?

”## Kuvallinen Tarina: ”Metsän Henki”
https://sites.google.com/view/keijokullervonsivusto/home/yleisimmat-sanat
### Alku
Oli **aika**, jolloin **suuri** metsä peitti **maan**. **Metsässä** asui **ihminen**, joka **ei** tiennyt **oma** voimansa. Hän **oli** **yksi** **moni**sta, mutta **tämä** mies **saattoi** nähdä **jumala**n.

### Keskikohta
**Eräs** päivä, mies **kuuli** **ääni**ä, jotka **sanoa** **jotakin** tärkeää. **Äänet** **vaikka** **hiljaisia**, **käskivät** häntä **etsiä** **osa** metsää, jossa **asui** **metsän henki**. **Mies** **päätti** **seurata** **ääni**ä.

### Loppu
**Kun** hän **saapui** paikalle, **näky** oli **hämmästyttävä**. **Edessä** **oli** **valoisa** **aukio**, ja **keskellä** **seisoi** **vanha** puu, jonka **lehdet** **loistivat** kuin **tähdet**. **Mies** **ymmärsi**, että **hän** **voi** **antaa** **voimansa** **puulle**, ja **yhdessä** he **voisivat** **pitää** metsän **elossa**.

**Ja** niin, **mies** ja **metsän henki** **työskentelivät** **yhdessä**, **suojelemassa** metsää **vuosi** toisensa **jälkeen**.
Tämä tarina käyttää sanaluettelosi sanoja luodakseen lyhyen kertomuksen. Voit lisätä kuvia tai piirroksia kuhunkin osioon, jotta tarina herää eloon visuaalisesti.”
Muisto

Ps. Älysovellutus Copilot tuotantoa…

KeijoKinnunen
Avoin Puolue Lappeenranta

Olen ollut kuorimonhoitajana UPM Kaukaan tehtailla paperilinjalla. Olen eläkkeellä nykyään...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu