Alkoholisteille käyttöhuoneita kans!

Joku tietenkin sanoo, että alkoholisteilla on jo käyttöhuoneita kuten pubit. Toisaalta pubissa alkoholi maksaa melko paljon enemmän kuin kaupassa. Tarkoittaako huumeiden käyttöhuoneiden mahdollinen käyttöönotto sitä, että huumeongelmalle nostetaan vähitellen kädet ylös yhteiskunnassa? Surullista, kun nuoriso haluaa sekoittaa päätään huumausaineilla.

Miksi päihdehakuisuus on osalla suomalaista nuorisoa niin selvää, että onkohan taustalla jonkinlaisia mielenterveysongelmia ja epävakaa kotiolosuhde jne. Mietin, että huumeiden teho päihteenä on aivan eri sarjassa kuin esimerkiksi oluelle. Ekstaasi, amfetamiini ja LSD voivat antaa jo hyvin pienillä käyttömäärillä pahimmillaan elinikäisen psykoosisairauden ja silti nuoriso haluaa näitä huumeita käyttää.

Peräänkuulutan raittiita elämäntapoja nuorisolle, eikä mitään päihteitä edes alkoholia kannata käyttää ennen 18 vuoden ikää.

Muualla netissä:

https://thl.fi/fi/web/alkoholi-tupakka-ja-riippuvuudet/huumeet/huumetutkimus/huumetyota-meilla-ja-maailmalla/huumeiden-kayttohuoneet

+3
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen vuonna 1978 syntynyt mies Pirkkalassa. Sain oppivelvollisuuteni suoritettua silloisessa Kuttulan koulukodissa Mäntyharjulla vuonna -94. Ylioppilaaksi kirjoitin vuoden -98 keväällä Tammerkosken lukion aikuislinjalta (iltalukio). Olen saanut ilmavoimien sääaliupseerin koulutuksen Tikkakoskella varusmiehenä saapumiserässä 2/98. Työhistoriani alkoi lehdenjakajana kesällä -97 vuosiloman sijaisena ja jakopiirini alueella sijaitsi myös silloinen kotini. Syksyllä -97 aloitin Galvanoimis Oy:n palveluksessa kuumasinkityslaitoksen työntekijänä Pirkkalassa ja olin palveluksessa vuoden 2002 loppuun. Olen opiskellut silloisella Tampereen teknillisellä korkeakoululla vuosina 1999-2002 konetekniikkaa. Sairastuin vähitellen psykoottistasoiseen masennukseen vuoteen 2004 mennessä. Kävin työkokeilussa vuonna 2008 vanhan työnantajani eli nykyisen Aurajoki Oy:n palveluksessa kolmivuorotyössä Pirkkalassa. Olen tehnyt etenkin vuosina 2013-2014 kokemusasiantuntijaluentoja mielenterveydellisestä kuntoutumisesta. Vuonna 2017 minut valittiin Suomen skitsofreniayhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Vuonna 2010 julkaisemani omaelämäkerran nimi on Kuntoutujan tie ja se kirjoitettu salanimellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu