Amerikassa tehdään nettitallennusta?

Amerikassa tehtävä nettijulkaisuiden ja -käyttäytymisen tallennus voi vaikuttaa jo nyt suuresti omaan pisteytykseesi sosiaalisen median alustoilla, joten nettitallennus ei ole aivan skeidajuttu. Pahimmillaan oma käyttäytymishistoriasi sosiaalisessa mediassa alkaa vaikuttaa myös suomalaisten viranomaisten suhtautumiseen itseäsi kohtaan.

Ainakin some-näkyvyyttäsi voidaan alkaa rajoittaa, jos et käyttäydy riittävän kiltisti ja kuuliaisesti esivaltaa kohtaan ja nuole amerikkalaisten perseitä.

Itseäni väitetiin itsetuhoiseksi vuonna 2015, kun olin kuvannut junia Oulun rautatieaseman tuntumassa. En edes ollut itsetuhoinen, vaikka olin vielä vuoden 2022 alkupuolelle saakka epärationaalisten ajatuskuvioiden vanki, enkä voi psykoottisia sosiaaliseen mediaan liittyneitä ajatuksia mitenkään kiistää.

Tällä hetkellä oma mielentilani on rationaalisempi kuin koskaan ja on tuntunut hyvältä päästä irti ylitunteellisesta ajattelusta.

Hesarin uutisjuttu aiheeseen liittyen:

”Nato ei voi tallentaa Suomea”, sanoo ”Väinö Tatti” – Huono käännös paljasti ”professorin” vaikutusyrityksen – Politiikka | HS.fi

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 46-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu