Bilettäminen ja kesäfestarit on nuorten juttu?

Jari Sillanpää esiintymässä Himos juhannusfestareilla 2015.

Bailaaminen on juhliminen kaveriporukalla on yleensä nuorison eli alle 25-vuotiaiden juttu. Tosin joillakin kansalaisilla voi jäädä nuoruusvaihe päälle ja he käyvät bailaamassa vielä hyvässä keski-iässä. Toinen ryhmä joka haluaa bailata vielä keski-iän kynnyksellä on nuoruuskokemuksessa paitsioon jääneet kansalaiset.

Omasta mielestäni keski-ikäisen henkilön uskottavuus ei ainakaan lisäänny kotibailuja järjestelemällä. Arvostan itse enemmän pienen porukan ryyppäjäisiä, joissa ei tarvitse olla paikalla kuin pari-kolme tyyppiä. Suurista kotibileistä tulee mieleeni vääjäämättä opiskeluaikojen sekoilubileet eli onko sellaista touhua tarve jatkaa vielä keski-iässä?

Kesäfestarit ovat samaa älytöntä päihdehuuruista touhua ja useimmiten vanhempien kansalaisten nuoruuden kaipuuta, vaikka on tietty olemassa erikseen pääasiassa nuorisofestarit. Minulle hartaimmat ja parhaat kesäfestarit ovat olleet tähän mennessä Sievin Suviseurat kesällä 2008.

Suviseurat Sievissä vuonna 2008.
0
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen vuonna 1978 syntynyt mies Pirkkalassa. Sain oppivelvollisuuteni suoritettua silloisessa Kuttulan koulukodissa Mäntyharjulla vuonna -94. Ylioppilaaksi kirjoitin vuoden -98 keväällä Tammerkosken lukion aikuislinjalta (iltalukio). Olen saanut ilmavoimien sääaliupseerin koulutuksen Tikkakoskella varusmiehenä saapumiserässä 2/98. Työhistoriani alkoi lehdenjakajana kesällä -97 vuosiloman sijaisena ja jakopiirini alueella sijaitsi myös silloinen kotini. Syksyllä -97 aloitin Galvanoimis Oy:n palveluksessa kuumasinkityslaitoksen työntekijänä Pirkkalassa ja olin palveluksessa vuoden 2002 loppuun. Olen opiskellut silloisella Tampereen teknillisellä korkeakoululla vuosina 1999-2002 konetekniikkaa. Sairastuin vähitellen psykoottistasoiseen masennukseen vuoteen 2004 mennessä. Kävin työkokeilussa vuonna 2008 vanhan työnantajani eli nykyisen Aurajoki Oy:n palveluksessa kolmivuorotyössä Pirkkalassa. Olen tehnyt etenkin vuosina 2013-2014 kokemusasiantuntijaluentoja mielenterveydellisestä kuntoutumisesta. Vuonna 2017 minut valittiin Suomen skitsofreniayhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Vuonna 2010 julkaisemani omaelämäkerran nimi on Kuntoutujan tie ja se kirjoitettu salanimellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu