En ota enää yhtään koronarokotetta

Minulla on jo kylläkin kaksi koronarokotetta otettuna, mutta enempää en ota koronarokotteita ja alla perusteet sille.

Minua tympäisee niin paljon rokottamattomien aiheeton syyllistäminen. Eräät ystäväni ovat tehneet käsittääkseni ratkaisun, että he lähtevät saappaat jalassa koronan kanssa, jos heidän vastustuskyky ei riitä ja kunnioitan heidän päätöstään.

Itse en näe aina mieltä itsekään elää tällaista elämää, jota saan elää mielisairaana suomalaisena. Siksi olenkin tehnyt oman päätöksen, että kuolisin mielelläni kotiini jos sen aika on tulossa. Toisin sanoen pikainen kuolema voi olla aivan varteenotettava ratkaisu helvetillisestä elämästä poispääsyyn.

Lasteni varhaisaikuisuuden taloudellinen tila on jo turvattu ja lisäksi lapseni saisivat vielä lapseneläkettä toisen asteen koulutuksen loppuun saakka. Ex-vaimonikin saisi pientä leskeneläkettä, vaikka olemme eronneet jo vuonna 2015. Silti pidän erittäin epätodennäköisenä, että korona tulisi tappamaan minut, enkä itsekään kykene suurilla lääkemäärillä tai vastaavilla keinoilla itseäni tappamaan.

Kaiketi kituminen suomalaisen yhteiskunnan jäsenenä jatkuukin vielä pitkään.

+4
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen vuonna 1978 syntynyt mies Pirkkalassa. Sain oppivelvollisuuteni suoritettua silloisessa Kuttulan koulukodissa Mäntyharjulla vuonna -94. Ylioppilaaksi kirjoitin vuoden -98 keväällä Tammerkosken lukion aikuislinjalta (iltalukio). Olen saanut ilmavoimien sääaliupseerin koulutuksen Tikkakoskella varusmiehenä saapumiserässä 2/98. Työhistoriani alkoi lehdenjakajana kesällä -97 vuosiloman sijaisena ja jakopiirini alueella sijaitsi myös silloinen kotini. Syksyllä -97 aloitin Galvanoimis Oy:n palveluksessa kuumasinkityslaitoksen työntekijänä Pirkkalassa ja olin palveluksessa vuoden 2002 loppuun. Olen opiskellut silloisella Tampereen teknillisellä korkeakoululla vuosina 1999-2002 konetekniikkaa. Sairastuin vähitellen psykoottistasoiseen masennukseen vuoteen 2004 mennessä. Kävin työkokeilussa vuonna 2008 vanhan työnantajani eli nykyisen Aurajoki Oy:n palveluksessa kolmivuorotyössä Pirkkalassa. Olen tehnyt etenkin vuosina 2013-2014 kokemusasiantuntijaluentoja mielenterveydellisestä kuntoutumisesta. Vuonna 2017 minut valittiin Suomen skitsofreniayhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Vuonna 2010 julkaisemani omaelämäkerran nimi on Kuntoutujan tie ja se kirjoitettu salanimellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu