Entä jos odotamme rauhassa ja kuulemme rikosepäillyn kansanedustajan oman version tapahtumista?

Mediatietojen perusteella kansanedustaja Timo Vornasta epäillään suhteellisen vakavasta rikoksesta, kun otetaan huomioon hänen asemansa kansanedustajana. Kommentoin juuri äsken Manu Korkmanin ilmeisesti sarkastista avausta Puheenvuoron blogipalstalla Vornasen sairauslomasta seuraavasti:

Mistä sitä tiedetään miten vakava sairaustila Vornasella on? Ihan hyvin kyseessä voi olla esimerkiksi F32.2 tai jotain lievempää? Itse pidän epänormaalina toimintana mennä aseen kanssa baariin. Ehkä saamme kuulla vielä jonain päivänä itse Vornasen oman version tapahtumien kulusta ja siihen hänellä on tietenkin oikeutensa ja ehkäpä myös jopa velvollisuus.

Muistaako joku entisen kansanedustaja Anu Vehviläisen poliisiaviomiehen itsemurhan vielä? Tuskin Vornasen tapaus on linkittynyt silti tähän mitenkään, mutta ajattelin vaan että voi se poliisinkin mielenterveys joskus järkkyä.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005854777.html

Ps. En tiedä miten aktiivinen päivittäjä Timo Vornanen on ollut sosiaalisessa mediassa, mutta jos hänen some-viestinnässä on ollut merkittävää muutosta käyttäytymisen suhteen, niin se voisi kertoa hyvinkin mielenterveyden järkkymisestä. Joku masentunut voi jopa lopettaa sosiaalisen median käytön kokonaan tai sitten kirjoittaa epätyypillisiä viestejä, vaikka itse en tosiaan tunne Vornasta miltään sosiaalisen median alustalta ja hän kyllä on voinutkin olla melko pidättyväinen somen käyttäjä, koska onhan hän ollut eduskunnan tiedusteluvaliokunnan jäsen.

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 46-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu