Hallituskriisi, kuka voisi korvata Antti Rinteen?

Tavallaan on harmillista, jos pääministeri Antti Rinne joutuu luovuttamaan, vaikka realiteetti on että hänen johtajakarismansa ei ole erityinen hyvistä poliittisista näkemyksistä huolimatta. Demareista minun on vaikea nähdä jatkuvuutta Rinteen pääministeriydelle.

Toki liikenneministeri Sanna Marin on oppivainen, mutta hän on nähdäkseni poliittisesti liian nuori pääministerin tehtävään. Jutta Urpilainen tai Antti Lindtman lienevät ainoat varteenotettavat vaihtoehdot seuraavaksi demari-pääministeriksi lähitulevaisuudessa, jos Antti Rinteen hallitus menettää luottamuksen juuri pääministerin toiminnan takia.

Olen kaksi kertaa kätellyt Antti Rinnettä ja hän on kuunteleva ja diplomaattinen poliitikko. Lisäksi Rinne on aidosti osattomien puolestapuhuja ja voidaankin perustellusti sanoa, että Rinne on solidaarisin pääministeri sitten Kalevi Sorsan. Toivon demareille hyvää ja äänestän jatkossakin demareita just humaanin ideologisen mallin takia, enkä äänestä vaaleissa koskaan ketään tai mitään vastaan. Äänestän paremman suomalaisen yhteiskunnan puolesta nyt ja aina!

Toivon, että Antti Rinne luottaa demarien poliittiseen jatkuvuuteen, jos käy kuten spekuloidaan, että hallitus saa epäluottamuslauseen. Rinteen pitäisi ajatellakin nyt demarien kannatuskäyrää ja omaa terveyttä. Toivon Antti Rinteelle aktiivista tulevaisuutta kaikesta huolimatta!

KimmoHoikkala

Olen 41-vuotias kahden koululaisen yhteishuoltaja ja asun Oulussa. Kotoisin olen Pirkkalasta ja olen asunut myös Tampereella. Työkokemukseni on pääasiassa metalliteollisuudesta kuumasinkityslaitoksen töistä. Opintoja minulla on lähinnä tekniikan ylioppilaana 2000-luvun vaihteesta Tampereen teknilliseltä yliopistolta. Olen tällä hetkellä lähinnä vapaaehtoinen mielenterveyden kokemusasiantuntija sosiaalisen median keskusteluissa. Toimeentuloni saan työkyvyttömyyseläkkeellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu