Hei, hei! Pääministeri Sanna Marin drop, drop droppaa kovaa vauhtia!

Suomen kansa on puhunut mielipidetiedustelujen mukaan ja tulos on selvä! Pääministeri Sanna Marinin suosio on nuorisokielellä sanottuna droppaamassa kovaa vauhtia. ”Bum, bum buumeri” -viestintä ei tehonnut kansaan ja jopa kokoomus on lisännyt kannatustaan Marinin mediaviestinnän kömpelyyden takia. Nyt tarvitaankin oikeita päätöksiä ahdingossa olevan köyhän väestön toimeentulon parantamiseksi, jos meillä on oikeasti vasemmistohallitus.

Moni jopa vanha kommunisti voi nähdä kokoomuksen parempana ratkaisuna köyhän kansan edustajaksi kuin Marinin ns. vasemmistohallituksen. Haluan demarien pitkäaikaisena äänestäjänä nyt oikeaa sosiaalipolitiikkaa demareilta, eikä mitään neitimäisiä pääministeri Marinin tyrmäyksiä pienten työeläkkeiden tasokorotuksille. Sosiaalipolitiikka on ollut entistä harvempaan jäsenmäärään koko ajan valuvan sosialidemokraattisen puolueen huippuosaamisalue ja sen Sanna Marin on viime aikoina asemoinut jopa näkyvän oikeistolaiseksi bilepuolueeksi. Nyt muutosta kurssiin ja äkkiä vai luottaako Marinin demarit köyhän kansan pöljyyteen?

+2
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen vuonna 1978 syntynyt mies Pirkkalassa. Sain oppivelvollisuuteni suoritettua silloisessa Kuttulan koulukodissa Mäntyharjulla vuonna -94. Ylioppilaaksi kirjoitin vuoden -98 keväällä Tammerkosken lukion aikuislinjalta (iltalukio). Olen saanut ilmavoimien sääaliupseerin koulutuksen Tikkakoskella varusmiehenä saapumiserässä 2/98. Työhistoriani alkoi lehdenjakajana kesällä -97 vuosiloman sijaisena ja jakopiirini alueella sijaitsi myös silloinen kotini. Syksyllä -97 aloitin Galvanoimis Oy:n palveluksessa kuumasinkityslaitoksen työntekijänä Pirkkalassa ja olin palveluksessa vuoden 2002 loppuun. Olen opiskellut silloisella Tampereen teknillisellä korkeakoululla vuosina 1999-2002 konetekniikkaa. Sairastuin vähitellen psykoottistasoiseen masennukseen vuoteen 2004 mennessä. Kävin työkokeilussa vuonna 2008 vanhan työnantajani eli nykyisen Aurajoki Oy:n palveluksessa kolmivuorotyössä Pirkkalassa. Olen tehnyt etenkin vuosina 2013-2014 kokemusasiantuntijaluentoja mielenterveydellisestä kuntoutumisesta. Vuonna 2017 minut valittiin Suomen skitsofreniayhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Vuonna 2010 julkaisemani omaelämäkerran nimi on Kuntoutujan tie ja se kirjoitettu salanimellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu