Hieno idea muistaa presidentti Martti Ahtisaarta (1937-2023)

Netissä on hieno idea kunnioittaa presidentti Martti Ahtisaaren muistoa CMI – Martti Ahtisaari Peace Foundation sivustolla omakohtaisen kokemuksen perusteella:

https://cmi.fi/muistamarttia/

En kuitenkaan itse kirjoittanut omaa muistoani Ahtisaaresta CMI -sivuston palautelomakkeelle, vaan ajattelin jakaa muistoni täällä Uusi Suomi puheenvuoron blogipalstalla.

Presidentti Martti Ahtisaari lahjoitti Tampereen mielenterveysyhdistys Taimi ry:n nuorten toimintaan huutokaupattavaksi jonkun matkoilta tuodun arvoesineen, jota en nyt enää tarkemmin muista. Ajankohta oli vuoden 2005 jälkeen – ehkä vuonna 2006, jolloin itsekin olin mukana Taimi ry:n nuorten ryhmätoiminnassa.

Kyllä presidentti Ahtisaaren pieni ele oli kuitenkin itselleni hyvin suuri, kun Taimi ry sai lahjoituksen itse presidentiltä. Se osoitti myös itselleni, että Martti Ahtisaari oli aidosti ja laajasti ihmisyyttä ymmärtävä sekä arvostava mies.

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 45-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu