Hjallis Harkimo loistaa MTV3 puheenjohtajatentissä paraikaa!

Hjallis Harkimo puhuu ihan asiaa mielestäni MTV3 puheenjohtajatentissä. Tuulivoimalabisnes ei totisesti ole Suomessa kovin merkittävä BKT:n lisääjä!

Omana kommenttina sanoisin, että poliitikkojen tehtävä on luoda puitteet uusien ideoiden kehittämiselle ja innovaatioiden tuotteistamiselle. Suomessa ei ole varaa menettää yhtään hyvää tuoteideaa missään muodossa, jos halutaan oikeasti nostaa meidän BKT:n tasoa. Huippuosaajia pitäisi kyetä houkuttelemaan veronsa Suomeen maksavien yritysten palvelukseen, eikä pidä sokeutua meidän oman kansan erinomaisuutemme kanssa. Meitä on ainoastaan 5,5 miljoonaa suomalaista, joista todella harvat ovat oikeasti kansainvälisiä huippuja eri elämän osa-alueilla!

+2
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen syntynyt vuonna 1978 Pirkkalaan. Muutin vuonna 2002 Tampereelle saunalliseen poikamiesasuntoon. Olen asunut kauden myös Kuttulan koulukodissa Mäntyharjulla 1993-94, varusmiespalveluksen yhteydessä silloisessa Kuoreveden Hallin ja Tikkakosken Ilmavoimien varuskunnissa, mielisairaalan suljetulla osastolla vuonna 2004 Pitkäniemen sairaalassa kolmesti ja Peltolan mielisairaalan suljetulla osastolla kahdesti vuonna 2015. Lisäksi asuin jopa opiskelijasoluasunnossa kausia vuoden 2003 aikana Nurmijärven Rajamäellä. Avioiduin vuoden 2008 syksyllä ja avioero koitti vuonna 2015. Asun toistaiseksi Oulun Rajakylässä. Edelleen iloa elämääni tuovat harvat ystävät ja tietenkin erityisesti kaksi kouluikäistä poikaani. Työkokemusta minulla on lähinnä metalliteollisuudesta ja koulutusta tekniikan ylioppilaana. Internetin keskusteluissa olen ollut mukana vuoden 2004 kesästä alkaen. Esittelyni loppuun miete: Onkohan kateus ja ahneus toisiinsa sidoksissa olevia tunteita, kun sanoohan vanha suomalainen sananparsi, että "kateus vie kalatkin vedestä."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu